Afsluiting 2018

Wij hebben het  jaar 2018 goed afgesloten.

Op 15 december hadden wij een gezellig samenzijn bij Anneke Schreuders. In haar gezellige huis hebben wij met ons allen een heerlijk kopje koffie gedronken met worstenbrood. Daarna samen een heerlijk drankje en zelfgemaakte advocaat met slagroom natuurlijk. Ook de Glühwein ontbrak gelukkig niet, want het was behoorlijk koud buiten. De heerlijk gemaakte erwtensoep en groentesoep met een broodje ontbrak ons ook niet die dag. Met dank aan Adrienne de Hollander en Anneke Schreuders voor het maken van de soep. En natuurlijk onze eigen Annie de Jong die altijd voor ons klaar staat met hand en span diensten voor ons koor, dankjewel daarvoor!

Wij hadden die middag ook nog enkele jubilarissen in ons midden!
Din Lokers was 25 jaar lid, Femke Korteweg-Maris was eveneens 25 jaar lid en Adriënne de Hollander was al weer 12 1/2 jaar lid. Zij werden namens de voorzitter Henny Sanders gehuldigd met een cadeau. Ook werd Anneke Schreuders bedankt voor haar gastvrijheid. Diezelfde avond hebben we ook nog opgetreden bij ‘Klundert bij Kaarslicht’. Het was erg koud die avond, een gure wind stond er. Koud en voldaan ging ieder weer naar huis om heerlijk op te warmen.

collage 2019-01-30 10_48_39

Ons laatste optreden van 2018 hebben we nog een klein kerstconcert gegeven in De Mauritshof waar we nog wat na gekletst en elkaar fijne feestdagen toegewenst hebben. Op naar 2019!

(door Hennie Laurijsse)

%d bloggers liken dit: