24 maart: ons korenfestval!

Op 24 maart aanstaande organiseren wij, Rhythm4All, weer een heus korenfestival in De Niervaert (Optisport) in Klundert.

Om 13.30 uur vangt het programma aan. Aan de middag zullen verschillende (pop) koren hun medewerking verlenen. Dat zijn: Popkoor Switch uit Terheijden,  de Parel Vocal Group uit Fijnaart,  El Pio Popvocals uit Etten-Leur, Buiten Bereik uit Oud Gastel, Ritmisch Koor Dinteloord én Zezam uit Zevenbergen.

Het is een doorlopend programma, dus er wordt geen pauze gehouden tijdens het festival, maar in ‘D’n Babbelaar’ (cafeetje bij de zaal) kan koffie/thee en evt. een broodje of iets dergelijks gekocht worden. Toegang van deze middag is gratis, een vrijwillige bijdrage is van harte welkom.

We hopen op een gezellige middag vol zangplezier, maar met zo veel leuke koren die voorbij komen, gaat dat vast goed komen! We verwachten het programma om 16.30 uur af te sluiten.

We hopen u te mogen begroeten!

music-1781580_1280

%d bloggers liken dit: