22 december Kerstconcert Rhythm4all

De voorbereidingen voor ons Kerstconcert zijn in volle gang! Ons koor bestaande uit een grote groep enthousiaste zangers zal bekende en minder bekende kerstliedjes ten gehore brengen. Dit alles onder het toeziend oog van onze dirigent Adrie Konings, en de pianist Jens van Hoof, die ons niet allen begeleidt maar ook solo prachtige kerstmuziek zal spelen! Tussendoor treden Mirte en Friends op: een drietal jonge, muzikale en enthousiaste mensen uit Fijnaart.
Het belooft een zeer sfeervolle en aangename avond te worden.

Toegang naar het concert is gratis, dus Rhythm4all nodigt u allen uit om 22 december lekker te komen luisteren en na afloop een drankje met ons doen.

Inloop 18:30 uur.
Start concert 19:00 uur.
Verwachte eindtijd 21:00 uur.

Wij hopen op een grote opkomst.

xmas-2928142.jpg

%d bloggers liken dit: