We bestaan 40 jaar!

Het was stil – heel stil – de afgelopen 2 jaar. Niet alleen op deze website, maar overal in de wereld! Vanwege het Coronavirus en maatregelen om verspreiding hiervan te voorkomen, lag alles stil. Wat was het een onwerkelijke tijd! Af en toe waren er tijdens de 2 jaar weer periodes waarin we weer wat meer ‘vrijheid’ kregen, maar helaas ging dan na een poosje weer ‘alles op slot’. Vooral het zingen met elkaar was lange tijd niet mogelijk en áls het wel mocht, dan moest het op grote afstand van elkaar. Dat werkte niet echt!
We zijn heel blij en dankbaar dat het leven zoals wij dit kenden voor deze Coronatijd weer bijna terug is en dat we weer ‘gewoon’ mogen repeteren.

En … door al die toestanden zouden we bijna vergeten dat er een feestelijk jubileum aan zat te komen! We bestonden deze week 40 jaar!

Afgelopen dinsdag 3 mei kwam als verrassing de burgemeester van Moerdijk langs om ons allen te feliciteren en in het bijzonder ons lid Annie de Jong – Hamers. Zij is sinds de oprichting lid van het koor en heeft verschillende taken sinds die tijd op zich genomen. Hierover lees je in een apart bericht op deze site!

Het 40-jarig bestaan van ons koor dat ooit begon als Ritmisch Koor Klundert zal met het koor uitgebreid gevierd worden op zondag 15 mei a.s. We hopen nog vele jaren als koor door te gaan. Toen we in 1982 begonnen waren we een groep zangers die werkten en jonge kinderen hadden. Inmiddels hoeven de meeste van ons niet meer naar het werk of worden we al lang en breed opa of oma genoemd. We gaan gewoon nog lekker door, maar zoeken wel wat ‘jongere’ leden om ons koor te komen versterken.
Kom eens een keertje naar onze repetitie op dinsdagavond in basisschool De Rietvest en zing lekker mee! Je bent van harte welkom!

%d bloggers liken dit: