Save the date!

GMEK

Foto’s van het kerstconcert

Hieronder een foto impressie van het Kerstconcert dat wij op 22 december jl. hebben gegeven in De Stad Klundert. Foto’s zijn gemaakt door Jolanda Schreuders – Vreugdenhil.

22 december Kerstconcert Rhythm4all

De voorbereidingen voor ons Kerstconcert zijn in volle gang! Ons koor bestaande uit een grote groep enthousiaste zangers zal bekende en minder bekende kerstliedjes ten gehore brengen. Dit alles onder het toeziend oog van onze dirigent Adrie Konings, en de pianist Jens van Hoof, die ons niet allen begeleidt maar ook solo prachtige kerstmuziek zal spelen! Tussendoor treden Mirte en Friends op: een drietal jonge, muzikale en enthousiaste mensen uit Fijnaart.
Het belooft een zeer sfeervolle en aangename avond te worden.

Toegang naar het concert is gratis, dus Rhythm4all nodigt u allen uit om 22 december lekker te komen luisteren en na afloop een drankje met ons doen.

Inloop 18:30 uur.
Start concert 19:00 uur.
Verwachte eindtijd 21:00 uur.

Wij hopen op een grote opkomst.

xmas-2928142.jpg

Optreden in De Blankershof was zeer geslaagd!

Hier een video van ons optreden:

24 maart: ons korenfestval!

Op 24 maart aanstaande organiseren wij, Rhythm4All, weer een heus korenfestival in De Niervaert (Optisport) in Klundert.

Om 13.30 uur vangt het programma aan. Aan de middag zullen verschillende (pop) koren hun medewerking verlenen. Dat zijn: Popkoor Switch uit Terheijden,  de Parel Vocal Group uit Fijnaart,  El Pio Popvocals uit Etten-Leur, Buiten Bereik uit Oud Gastel, Ritmisch Koor Dinteloord én Zezam uit Zevenbergen.

Het is een doorlopend programma, dus er wordt geen pauze gehouden tijdens het festival, maar in ‘D’n Babbelaar’ (cafeetje bij de zaal) kan koffie/thee en evt. een broodje of iets dergelijks gekocht worden. Toegang van deze middag is gratis, een vrijwillige bijdrage is van harte welkom.

We hopen op een gezellige middag vol zangplezier, maar met zo veel leuke koren die voorbij komen, gaat dat vast goed komen! We verwachten het programma om 16.30 uur af te sluiten.

We hopen u te mogen begroeten!

music-1781580_1280

Afsluiting 2018

Wij hebben het  jaar 2018 goed afgesloten.

Op 15 december hadden wij een gezellig samenzijn bij Anneke Schreuders. In haar gezellige huis hebben wij met ons allen een heerlijk kopje koffie gedronken met worstenbrood. Daarna samen een heerlijk drankje en zelfgemaakte advocaat met slagroom natuurlijk. Ook de Glühwein ontbrak gelukkig niet, want het was behoorlijk koud buiten. De heerlijk gemaakte erwtensoep en groentesoep met een broodje ontbrak ons ook niet die dag. Met dank aan Adrienne de Hollander en Anneke Schreuders voor het maken van de soep. En natuurlijk onze eigen Annie de Jong die altijd voor ons klaar staat met hand en span diensten voor ons koor, dankjewel daarvoor!

Wij hadden die middag ook nog enkele jubilarissen in ons midden!
Din Lokers was 25 jaar lid, Femke Korteweg-Maris was eveneens 25 jaar lid en Adriënne de Hollander was al weer 12 1/2 jaar lid. Zij werden namens de voorzitter Henny Sanders gehuldigd met een cadeau. Ook werd Anneke Schreuders bedankt voor haar gastvrijheid. Diezelfde avond hebben we ook nog opgetreden bij ‘Klundert bij Kaarslicht’. Het was erg koud die avond, een gure wind stond er. Koud en voldaan ging ieder weer naar huis om heerlijk op te warmen.

collage 2019-01-30 10_48_39

Ons laatste optreden van 2018 hebben we nog een klein kerstconcert gegeven in De Mauritshof waar we nog wat na gekletst en elkaar fijne feestdagen toegewenst hebben. Op naar 2019!

(door Hennie Laurijsse)

Corsages gesponsord door Maribelle Mode!

Grote dank aan Tineke van Maribelle Mode in Klundert. Zij was zo ontzettend attent en aardig om ons koor deze prachtige corsages cadeau te doen! Anneke heeft ze met een stralend gezicht in ontvangst mogen nemen.

Bedankt Tineke! Wat zullen wij er weer mooi uitzien tijdens ons volgende optreden!

 

 

Maribelle Mode Klundert  zit aan de Voorstraat 46 in Klundert en is geopend op

  • Dinsdag t/m Donderdag | 09:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag | 09:00 – 20:00 uur
  • Zaterdag | 09:00 – 17:00 uur

Facebook @MaribelleModeKlundert

 

 

 

Jubileumconcert Wout Kwakernaat 28 oktober aanstaande

Rhythm4all zingt op zondag 28 oktober 2018 in Dongen. In Zalencentrum De Viersprong in Dongen viert onze toetsenist Wout Kwakernaat zijn 40-jarig jubileum als musicus/dirigent. Hij is op dit moment dirigent van 4 koren én toetsenist bij Rhythm4all. Al deze koren zullen deze middag met Wout een optreden verzorgen.
Het beloofd een gezellige middag te worden met veel pauzes waarin Wout, zijn koren en het publiek lekker kunnen bijkletsen. De toegang is gratis.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Wout: http://www.woutkwakernaat.nl.

Tijd: 14.00-18.00 uur.
Zalencentrum De Viersprong, Kanaalstraat 10, Dongen.

wout-staand-170x300-170x300

Optreden zaterdag 8 september

Op zaterdag 8 september a.s. treden wij op in het kader van de Kunst en Cultuur route. We mogen twee optredens van elk 20 minuten verzorgen in de centrale hal van De Mauritshof aan de Prins Willemstraat in Klundert. Het eerste optreden zal beginnen om 15.00 uur en het tweede om 15.40 uur. Wij hopen natuurlijk op gezellig wat publiek!

 

Wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe leden! Kom kijken naar ons optreden en wie weet zien we je op onze repetitie op dinsdagavond in basisschool De Rietvest in Klundert?